Search
Close this search box.

Huiftransport

Conventioneel vervoer, tautliners en mega trailers
Bolk Transport vervoert met een vloot van ongeveer 60 huiftrailers de meest uiteenlopende goederen door heel Europa. Conventioneel vervoer of vervoer met een tautliner of megatrailer. Afhankelijk van de lading wordt de meest geschikte huiftrailer ingezet. Deze transporten verzorgen wij uiterst stipt, secuur en efficiënt. Wij maken hierbij gebruik van de modernste communicatiemiddelen. Zo zijn wij altijd in staat snel én goed te reageren op iedere transportvraag in het Europese conventionele vervoer.

Omdat

Focus op Italië
Onze focus ligt op transporten van en naar Italië. Met dagelijks meerdere vertrekken en wekelijks dertig combinaties van en naar Italië is Bolk sterk in Full Truck Loads (FTL) én Groupage transport. Bij kleine deelzendingen schakelen we snel door onze goede samenwerking met drie betrouwbare partners in Italië. Met onze mega tautliners met een binnenhoogte van drie meter en onze kastentrailers vervoeren wij planten, kleding, machines, medicijnen en nog veel meer.

Bolk regelt alles voor u: we nemen contact op met leveranciers en ontvangers en dragen zorg voor de benodigde vrachtbrieven. Ook 24-uurs leveringen van- en naar Italië verzorgen we voor u. Ons brede netwerk en de mogelijkheid tot warehousing en handling maakt dat we voor ieder logistiek vraagstuk in Italië een oplossing vinden. Met onze snelheid als handelsmerk én een goed chauffeursteam als troef zijn wij de ideale partner voor al uw transporten van en naar Italië.

Grensverleggend en veelzijdig

Kwaliteit zonder compromissen

Een hoge standaard

Een goede partner, sterke relaties

Laat weten waarbij u onze hulp nodig heeft.
Bolk bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag