Search
Close this search box.

Exceptioneel

Bolk organiseert de meest uitzonderlijke transportprojecten. Van windmolens tot grote opslagtanks. Zwaar transport. Door heel Europa. Over weg en water. Altijd de juiste oplossing. 

Onze vloot opleggers is zo samengesteld dat echt alles tot 150 ton door ons wordt vervoerd. Wij bieden een grote variëteit aan transportmogelijkheden voor open vervoer en kiezen samen met u altijd de meest efficiënte wijze. Geen uitdaging is te groot voor Bolk als het gaat om exceptioneel transport. Wij onderscheiden ons door onze specifieke kennis en ervaring met zwaar transport en speciaal transport naar Zuid- Europa, Oost-Europa en meer specifiek Italië. Vergunningen, ontheffingen en begeleiding nodig? Geen probleem. Het wordt allemaal voor u geregeld. Bovendien hebben wij vergunningen die het hele jaar gelden; dat scheelt in tijd en kosten. 

Gedegen en vakkundig

Een uitstekende voorbereiding is natuurlijk essentieel. Want exceptioneel transport is nooit hetzelfde. Het vakmanschap van onze ‘Bolk-mensen’ en ons moderne transportmaterieel maakt dat we geen uitdaging uit de weg gaan. Een omvangrijke opdracht van 100 transporten of één enkele klus?  Een gewicht van 150 ton of een lengte van 80 meter? Niets is onmogelijk. Bolk verzorgt al jaren de meest uitzonderlijke transportprojecten. Door heel Europa. Over weg én water. Omdat we ook goede contacten hebben met de maritieme wereld. Zo bieden we altijd de juiste oplossing, op uiterst vakkundig, creatief en efficiënt.

Grensverleggend en veelzijdig

Kwaliteit zonder compromissen

Een hoge standaard

Een goede partner, sterke relaties

Laat weten waarbij u onze hulp nodig heeft.
Bolk bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag