Search
Close this search box.

Logistiek

Warehousing in de breedste zin van het woord. Ook dat doet Bolk. Van order- en collipicken, het laden en lossen van containers tot het op voorraad nemen van pallets en stukgoederen. Van flexibele kortdurende opslag tot het overnemen van de complete (project) logistiek. In Hengelo en Almelo, op een strategische plek direct naast Combi Terminal Twente (CTT). ‘Nee zeggen’ kennen we niet. Wij denken mee. En handelen en slaan echt alles op in onze ruim 70.000 m2 tellende warehouses en opslaghallen. Op uiterst efficiënte wijze met een volledig geautomatiseerd Warehouse Management Systeem. 

warehousing

Bolk: meer dan transport
Dat blijkt onder meer in Hengelo. Daar biedt Bolk Logistics 26.000 m2 warehousing aan direct naast het terrein van Combi Terminal Twente (CTT). Deze opslagfaciliteit maakt extra vervoer overbodig, geeft toegang tot extra diensten zoals gasmeten, ventileren en tussenopslag van beladen containers. Bovendien vormen de beveiliging en toegang één geheel: het is een gesloten keten.
Misschien ook ideaal voor uw vraag naar opslag? 

Tevens heeft Bolk Logistics in Almelo naast de CTT terminal 27.750 m2 opslagcapaciteit ter beschikking. Zowel stellingruimte als vloeroppervlak.  
De warehouses in Hengelo en Almelo bieden door hun strategische ligging een snelle en betrouwbare verbinding naar het Europese achterland, vanzelfsprekend ingevuld op principes van duurzaamheid en veiligheid. 

Voorkomen toeslagen voor oponthoud en liggelden 
Heeft u zelf geen tijd of onvoldoende opslagruimte? Maak ook gebruik van onze diensten voor het lossen en palletiseren van containers of het overladen van opslagcontainers. Zo voorkomt u vervelende ‘detention and demurrage charges’. 

Bolk warehousing omdat...

Op- en
overslag

Bolk is specialist in de op- en overslag van alle mogelijke goederen, machines en constructies. Wij beschikken over meerdere speciale heftrucks – met hefcapaciteiten van 2 tot 44 ton. Zo laden wij zware goederen snel en veilig over. Naast deze faciliteiten bieden wij u incidentele opslag en opslag voor een bepaalde periode; hoe groot uw product ook is én totdat u het weer nodig heeft.
Dus of het nu gaat om een enkel transport, tijdelijke opslag of het overladen van uw goederen, wij realiseren het voor u!

alles is mogelijk

container
overslag

Bolk is een professionele samenwerkingspartner van Combi Terminal Twente (CTT). CTT is een uiterst moderne inlandterminal in Hengelo, met nog twee eigen op- en overslagterminals in Rotterdam en Almelo. Als professioneel logistiek partner bieden zij alle voordelen van syncromodaal transport. Bolk en CTT ontwikkelden bovendien in samenspraak het warehouse en terrein in Hengelo. Ondertussen is het warehouse op het XL Businesspark in Almelo gerealiseerd. 

Bolk is de huisvervoerder van CTT voor het containertransport over de weg. Met mogelijkheden over water, spoor en weg combineert Bolk in samenwerking met CTT hun transporten uiterst flexibel. Naast bediening van Twente en het Duitse achterland heeft CTT vanaf haar railterminal in Rotterdam ook een treinverbinding naar meerdere locaties in Polen, de haven van Antwerpen, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Spanje. Dat maakt CTT tot een belangrijke logistieke partner van Bolk. 

SAMEN MAKEN Wij het mogelijk

container

opslag

en overslag

Laat weten waarbij u onze hulp nodig heeft.
Bolk bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw logistieke vraagstuk.

Grensverleggend en veelzijdig

Kwaliteit zonder compromissen

Een hoge standaard

Een goede partner, sterke relaties

Laat weten waarbij u onze hulp nodig heeft.
Bolk bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag