Zoek
Sluit dit zoekvak.

Projectlogistiek

Exceptioneel
Op het gebied van exceptionele projectlogistiek gaan de diensten van Bolk ver. Denk bijvoorbeeld aan het transport van één heel grote machine, trafo of een constructiedeel waarvoor niet alleen het juiste transportmaterieel maar ook alles eromheen geregeld wordt. Van een volledige route survey, regelen van vergunningen en transportbegeleiding tot het contact met overheden. En natuurlijk de daadwerkelijke shipping en handling. Projectlogistiek noemen we dat. Of denk juist aan de complete planning en het transport van bouwkranen en boorinstallaties door de inzet van meerdere vrachtwagens tegelijk door onze afdeling expeditie. 

Of het nu gaat om exceptioneel transport van een kraanbody of om conventionele tautliners voor kleinere constructiedelen: dit soort verplaatsingen zijn altijd enorm veelzijdig. De inzet van meer dan dertig auto’s is eerder regelmaat dan uitzondering. Met vrachtwagens van onze eigen vloot én van onze vaste vervoerders realiseren wij het voor u. Altijd accuraat en stipt volgens afspraak. 

Conventioneel
Bolk verzorgt dagelijkse met eigen én flexibel inzetbare combinaties het vervoer van alle maten zeecontainers door heel Europa, waar gewenst ook door gebruik te maken van de binnenvaart. Het voor- en natransport van containers in Europa behoort eveneens tot onze diensten. Dit verloopt onder meer via de railterminals Tilburg, Duisburg, Hamburg en Nürnberg op de treinverbinding bekend als de ‘Zijderoute’. 

Door het snel en flexibel bijschakelen van transportcombinaties ben u zeker van een soepele logistiek voor al uw containertransporten. 

 

Grensverleggend en veelzijdig

Kwaliteit zonder compromissen

Een hoge standaard

Een goede partner, sterke relaties

Laat weten waarbij u onze hulp nodig heeft.
Bolk bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag