Bolk
magazine

April 2022

Beste Bolkgenoten,

Ons bedrijf hecht veel waarde aan langdurige relaties met onze medewerkers. En gelukkig denken veel medewerkers daar net zo over. Waar elders jobhoppen nogal eens de norm is, proberen we bij Bolk en CTT juist te werken aan een langdurige, stabiele en prettige werkrelatie. Want onze vakmensen zijn ons grootste goed en het is voor hen belangrijk om een stabiele en betrouwbare werkgever te hebben.

Daar hoort natuurlijk bij dat we stilstaan bij het bereiken van een jubileum of het welverdiende pensioen. Daarom is het traditie om tijdens de nieuwjaarsreceptie onze jubilarissen en gepensioneerden ten overstaan van alle collega’s te waarderen voor hun jarenlange inzet voor ons bedrijf. Helaas kon dat de afgelopen twee jaar niet. Daarom hebben we onlangs in kleinere kring alsnog iedereen in het zonnetje gezet.

Het werd een leuke bijeenkomst met mooie anekdotes en verhalen en door de kleinere opzet was er veel aandacht voor iedere jubilaris. Alle geledingen van ons bedrijf waren vertegenwoordigd: binnenlandse chauffeurs en chauffeurs die het niet ver genoeg kan gaan, Duitse chauffeurs die ideaal op de route naar Italië wonen, Poolse chauffeurs die langere periodes van huis afwisselen met langere periodes bij hun familie, monteurs en medewerkers van de wasstraat, het warehouse, de op- en overslag en de planning. Daarnaast waren er een Sligro-chauffeur en -bijrijder die beide al 25 jaar elke dag de horeca beleveren, een autolaadkraanchauffeur en een chauffeur autotransporter.

Als iets duidelijk werd tijdens deze bijeenkomst dan was het wel de grote variatie in onze werkzaamheden. Dat draagt steeds meer bij aan het bereiken van langjarige dienstbetrekkingen. Want als het om goede redenen niet meer mogelijk is om bepaalde werkzaamheden te verrichten, zijn er nu veel andere mogelijkheden binnen ons bedrijf. En omdat alle activiteiten en afdelingen groeien, is het maken van een interne overstap vaak ook daadwerkelijk mogelijk. .

In dit magazine staan we onder meer nog een keer stil bij deze jubilea. Veel kijk- en leesplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,

Directie Bolk en CTT

Artikelen

Projecten

Opslagtanks over weg-water-weg

Korte route – Extreme lading

Laat weten waarbij u onze hulp nodig heeft.
Bolk bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag