Bolk
magazine

Juli 2022

Beste Bolk-genoten,

Op 17 en 18 juni konden we na een onderbreking van twee jaar weer onze traditionele haringparty en de familiedag organiseren. Het werden twee prachtige dagen met mooi weer, veel gezelligheid en het weerzien van collega’s en relaties uit binnen- en buitenland.

Het is telkens weer een eer als klanten en relaties een lange reis ondernemen om naar Almelo te komen. En dan is het natuurlijk prachtig als ze op ons haringhapfeestje contact leggen met andere relaties en  toevallige ontmoetingen plaatsvinden tussen Oostenrijkers, Italianen en streekgenoten. Gasten die overnachten maken het tot in de late uurtjes gezellig, vaak in het gezelschap van hun contacten bij Bolk en CTT.

De volgende middag komen al vroeg de eerste collega’s met hun gezin, familie en bekenden binnen. Dit jaar ontvingen we op zaterdag meer gasten dan ooit, mede omdat ons personeelsbestand de afgelopen tijd flink is gegroeid. Op de familiedag waren ook enkele oud-collega’s aanwezig, op wie soms stevig werd ingepraat om weer terug te komen. Het familiegevoel was van menig gezicht af te lezen.

Ondanks de turbulente omstandigheden waarin we momenteel verkeren, waren deze vrijdag en zaterdag weer twee dagen die bevestigen dat we met elkaar een mooi bedrijf hebben opgebouwd. Een organisatie met enthousiaste vakmensen die met steun van het thuisfront goed werk leveren. Dat wordt door klanten beloond met continuïteit in de opdrachten, waardoor verdere investering in groei voor ons mogelijk is en we een goede werkgever kunnen zijn.

In dit magazine een terugblik op deze dagen in de vorm van twee fotocollages. We bedanken iedereen die aanwezig was en hopen de komende jaren deze prachtige traditie weer voort te zetten.

Veel kijk- en leesplezier en een mooie zomer gewenst!

Directie Bolk en CTT

 

Artikelen

Projecten

Opslagtanks over weg-water-weg

Korte route – Extreme lading

Laat weten waarbij u onze hulp nodig heeft.
Bolk bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag