Zoek
Sluit dit zoekvak.

Business Improvement

OPTIMALISATIE DOOR SLIMME INZET VAN KENNIS EN DATA
Bolk Business Improvement (BBI) realiseert verbeteringen in productie- en logistieke processen door middel van slimme inzet van kennis en data.

Door de grote variatie van werkzaamheden binnen Bolk is veel ervaring verzameld in het optimaliseren van uiteenlopende processen. Denk hierbij aan optimalisaties in warehousing, transport, productie en distributie.
Deze kennis wordt nu door BBI ingezet voor externe partijen. Daardoor blijft BBI zich verder ontwikkelen en kan het team van BBI verder groeien. 

Bolk Business improvement

BETERE PRESTATIES
Het verzamelen, ordenen en verspreiden van data biedt talloze mogelijkheden om processen transparanter te maken, afstemming en communicatie in de keten te verbeteren, routinetaken te automatiseren en patronen in de data te ontdekken. Dat leidt tot lagere kosten en een hogere beheersbaarheid en betrouwbaarheid in de gehele supply chain.

Het team van BBI is jong, enthousiast en heeft een achtergrond in productie en logistiek. Daardoor kan BBI snel tot oplossingen komen die goed aansluiten op de praktijk.

In de media

Grensverleggend en veelzijdig

Kwaliteit zonder compromissen

Een hoge standaard

Een goede partner, sterke relaties

Laat weten waarbij u onze hulp nodig heeft.
Bolk bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag