Zoek
Sluit dit zoekvak.

HSEQ en certificering

Bijzonder transport, logistiek, warehousing en distributie. Samenwerkingen aangaan. Kwaliteit zonder compromissen, Innovatief en duurzaam. Persoonlijk flexibel en vakkundig. Dat is de passie van de mensen bij Bolk (PLS Holding B.V.). Al bijna 100 jaar. Geen uitdaging is te groot, want een Bolkmens denkt mee, zoekt oplossingen en verlegt grenzen. Samen vooruit en klaar voor extremen. Onze creativiteit wordt enkel begrensd door wat praktisch mogelijk is en wat wettelijk is toegestaan. 

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteit is leveren volgens afspraak en volgens verwachting. Duidelijke afspraken vooraf en een goede voorbereiding. Geen onaangename verrassingen, transparantie bij tegenslagen en altijd een plan B. Duidelijke instructies en heldere communicatie. Duidelijkheid in wat wij verwachten en wat van ons te verwachten valt. Het geven van feedback, positief of negatief, mits passend in tijd en plek, wordt altijd gewaardeerd. Door wie dan ook en aan wie dan ook. 

Veiligheid en gezondheid

Veilige en gezonde arbeidsomstandigheden zijn de belangrijkste voorwaarden bij alles wat we doen. Wij respecteren wetgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden, rij- en arbeidstijden en voedselveiligheid. Risico’s op letsel of gezondheidsproblemen proberen wij altijd te voorkomen. Onze mensen zijn uitgerust met modern en goed onderhouden materiaal en weten hoe ze ermee moeten werken. Daarnaast beschikken ze over passende kleding en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Het door Bolk behaalde FSSC 22000 certificaat (Food Safety System Certification) geldt voor de locatie Deventer voor het transporteren van gekoelde, diepgevroren of ongekoelde voedingsmiddelen en dranken in opdracht van derden.

Duurzaamheid

Ons succes en onze activiteiten mogen niet onnodig ten koste gaan van het milieu. Wij streven ernaar om aan de  milieuwetgeving te voldoen. Wij beschermen bodem en lucht en gaan spaarzaam om met brandstof en andere energie- en hulpbronnen. Daarnaast leveren wij actief onze bijdrage aan het bereiken van de energietransitie.  

Wat vandaag goed genoeg is, hoeft dat morgen niet meer te zijn. Daarom zijn wij continu op zoek naar manieren om dingen beter, slimmer, veiliger en duurzamer te doen. Voortdurend proberen wij onze prestaties te verbeteren. Wij identificeren verbetermogelijkheden en werken systematisch toe naar het realiseren ervan. Dat doen we het liefste op basis van data en feiten, maar ervaring en gevoel bij de interpretatie ervan zijn minstens zo belangrijk. De creativiteit en inzet van al onze mensen zijn niet alleen gewenst, maar zelfs noodzakelijk. Samen met onze medewerkers, al die niet vertegenwoordigd in de Ondernemingsraad, komen wij het verst. 

Een onderneming kan alleen langdurig succesvol zijn wanneer zij in harmonie met haar omgeving opereert. Wij handelen met oog en respect voor de belangen van diegenen die met ons te maken krijgen. Of dit nou thuisblijvers, omwonenden, klanten, leveranciers of concurrenten zijn. 

Op deze manier verwachten wij tot in lengte van jaren een betrouwbare leverancier, prettige werkgever, een goede klant en een geduchte concurrent te zijn. 

Certificaten

ISO 9001 Nederland en Duitsland

Download pdf certificaat

ISO 9001 Bolk Austria

Download pdf certificaat

ISO 9001 Roemenië

Download pdf certificaat

ISO 14001 Nederland en Duitsland

Download pdf certificaat

ISO 14001 Bolk Oostenrijk

Download pdf certificaat

ISO 14001 Bolk Roemenïe

Download pdf certificaat

ISO 45001 NL

Download pdf certificaat

FSSC 22000 NL

Download pdf certificaat

Bolk Transport

Download pdf certificaat

Bolk logistics

Download pdf certificaat

Bolk container transport

Download pdf certificaat

Lean & Green

Download pdf certificaat

Grensverleggend en veelzijdig

Kwaliteit zonder compromissen

Een hoge standaard

Een goede partner, sterke relaties

Laat weten waarbij u onze hulp nodig heeft.
Bolk bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag