Search
Close this search box.

Ons materieel

Bijzonder transport, logistiek en distributie. Samenwerkingen aangaan. Kwaliteit zonder compromissen. Innovatief en duurzaam. Om onze diensten efficiënt, flexibel en vakkundig te kunnen uitvoeren heeft Bolk een omvangrijke materieelvloot. Deze bestaat uit onder andere diverse typen trekkers, open en huiftrailers en modulaire trailers. Vanzelfsprekend behoren ook kraantrekkers, diverse (electrische) heftrucks, containerchassis en gekoelde bakwagens en meer tot onze uitgebreide transportoplossingen. 

Trucks

Bolk zet uiteenlopende typen trekkers in voor de verschillende soorten vervoer. Trekkers met 3 of 4 assen geven meer laadvermogen. Lage trekkers met 2 of 3 assen geven in combinatie met open of gesloten megatrailers meer laadhoogte. Met dubbel aangedreven tandemstellen, naafreductie en koppelomvormers wordt de trekkracht vergroot voor zware ladingen. Daarnaast kent Bolk kraantrekkers en bakwagens met kraan of kiepsysteem. Alle trekkers zijn uitgerust met een boordcomputer. De standaard inbouw van een alcoholslot en afstandsradar levert een bijdrage aan de verkeersveiligheid.

Trailers

Onze vloot trailers is zo samengesteld dat écht alles door ons vervoerd kan worden. Efficiënt en vakkundig. Geen uitdaging is ons te groot. Van bouw- en industriële machines, een pallet tegels tot een windmolenblad. Met Bolk Transport is alles mogelijk.

Diepladers

Een zware en hoge lading te vervoeren en extra laadvermogen nodig? Onze diepladers zijn hiervoor uitermate geschikt.

Ketelbruggen

Een extra lang of breed transport nodig? Bekijk de mogelijkheden van onze ketelbruggen.

Vlakke trailers

De verschillende uitvoeringen van onze vlakke trailers maken een flexibele inzet om uw goederen te vervoeren mogelijk.

Specials

Bolk heeft een grote variëteit aan vervoersmogelijkheden voor het exceptioneel transport.

Containerchassis

Met onze uitgebreide vloot containerchassis en speciale combinaties is alles mogelijk.

Transport
begeleiding

Veiligheid in het verkeer staat voorop. Transport begeleiding is daarvoor soms essentieel. Wij hebben eigen begeleidingswagens, voorzien van de modernste communicatiemiddelen en wettelijk verplichte uitrusting en uitvoering. En natuurlijk vakkundig opgeleid personeel. Zo voldoen wij aan alle wettelijke eisen voor de begeleiding van exceptioneel transport en verloopt uw transport altijd soepel en efficiënt.

Uw eigen transport laten begeleiden? Geen probleem. Huur bij ons begeleidingswagens en het personeel in. Ook verzorgen wij voor transporten van derden de benodigde vergunningen in binnen- en buitenland.

Laat weten waarbij u onze hulp nodig heeft.
Bolk bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag

Wij zijn altijd geïnteresseerd om een vrijblijvend gesprek te voeren met gemotiveerde mensen.