Zoek
Sluit dit zoekvak.

Container

Flexibel, efficiënt en vakkundig
Bolk Container Transport verzorgt dagelijks o.a. het containertransport als huisvervoerder voor Combi Terminal Twente in Hengelo en CTT Rotterdam. Met ongeveer 30 eigen combinaties én 10 vaste charters transporteert Bolk Container Transport alle maten zeecontainers op uiterst vakkundige wijze. De hoofdzaak vormen de zeecontainer transporten die per binnenschip aankomen op de terminals van Combi Terminal Twente en naar de laad- en losadressen in het achterland vervoerd worden. Vooral het gebied in een straal van ongeveer 75 kilometer rond Hengelo en rondom Rotterdam/ Antwerpen. Wij maken gebruik van een doordacht ‘omkoppelsysteem’ voor laden en lossen zonder wachtkosten. 

Verder zorgen zogenaamde ‘Sideloaders’ en kiepchassis voor een hoge mate van efficiency en flexibiliteit. Ideaal bij zware containers of moeilijk bereikbare plekken. En uitermate handig voor de klant. Het werkgebied is heel Nederland vanaf standplaats Hengelo. 

Innovatief en duurzaam over weg, water én spoor
Daarnaast staat innovatief en duurzaam vervoeren centraal in ons beleid. Doordat wij als huisvervoerder een nauwe samenwerking hebben met onze opdrachtgevers de CTT terminals combineren we vervoer over weg en water optimaal. Gelijktijdig verzorgen wij de aan- afvoer van containers van en naar inlandterminals en zeehavens in Nederland, België en Duitsland en railterminals in onder meer Rotterdam, Tilburg, Duisburg, Nürnberg en Hamburg. 

Containerchassis

Moet uw lading los gestort worden? Een container afzetten bij u voor de deur of juist naar een zeehaven rijden? Wij regelen het op de meest vakkundige én efficiënte wijze. Want alles is mogelijk met onze uitgebreide vloot containerchassis en speciale combinaties.  

Lange zware voertuigen
Bolk Container Transport rijdt met Lange Zware Voertuigen (LZV) of Eco-combi’s om ‘1x20ft + 1x30ft’, ‘1x20ft’ + ‘1x40ft’, ‘1x20ft’ + ‘1x45ft’ of ‘3x20ft” containers te vervoeren. Dit is dé manier om 50% meer lading te vervoeren dan een standaard combinatie. Dit betekent minder CO2-uitstoot, minder files en efficiënter vervoer. Wij beschikken over 3 LZV’s.

Sideloaders
Heeft u langere tijd nodig voor het laden of lossen van 20, 40 en 45ft containers tot circa 30 ton of heeft u zelf geen faciliteiten? Bolk Container Transport beschikt over twee zogenaamde ‘sideloaders’ voor transporten door heel Nederland vanaf standplaats Hengelo (O). Dé oplossing voor uw uitdaging. Efficiënt en flexibel.

Kiepchassis
Uw los gestorte lading eenvoudig lossen? Bolk Container Transport heeft verschillende chassis om 20, 30 en 40 ft container te kiepen, evenals een kiepchassis voor 45 high cube containers.

Grensverleggend en veelzijdig

Kwaliteit zonder compromissen

Een hoge standaard

Een goede partner, sterke relaties

Laat weten waarbij u onze hulp nodig heeft.
Bolk bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag