Werken bij Bolk

Wij zijn

Bolk is een prachtig bedrijf en volop in ontwikkeling. We gaan er elke dag samen vol voor om kwaliteit te leveren en aan de wensen van onze opdrachtgevers te voldoen. We zijn actief in uiteenlopende deelmarkten zoals speciaal transport, containertranspot, logistieke diensten, warehousing en horecadistributie. Ons doel is om verder te groeien, te innoveren en nieuwe activiteiten op te starten. Onze mensen zijn daarbij de basis. Met enthousiasme, aanpakken, collegialiteit, humor en standvastigheid bouwen we met elkaar iets moois op. 

op zoek naar jou

standplaats hengelo of rotterdam

container
chauffeurs

Ervaring in het handelen en transporteren van containers, zowel nationaal als internationaal, alsmede in het bezit zijn van een ADR diploma is een pré. Dit betreft fulltime functies.

Wil jij samen met gedreven collega’s meewerken aan het stroomlijnen van deze transportactiviteiten?
Stuur dan jouw schriftelijke sollicitatie met CV o.v.v. container chauffeur per e-mail. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld..

standplaats hengelo

oproep
chauffeurs

met minimaal twee jaar ervaring met trekker oplegger. Het is voor jou geen probleem ’s nachts te werken en flexibel inzetbaar te zijn. Ervaring met containers is een pré en code 95 heb jij behaald. Deze functie kan zowel op fulltime als parttime basis ingevuld worden. 

Wanneer jouw interesse gewekt is nodigen wij jou uit tot het sturen van een schriftelijke sollicitatie o.v.v. oproepchauffeurs voorzien van CV, per e-mail. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Grensverleggend en veelzijdig

Kwaliteit zonder compromissen

Een hoge standaard

Een goede partner, sterke relaties