Werken bij Bolk

Wij zijn

Bolk is een prachtig bedrijf en volop in ontwikkeling. We gaan er elke dag samen vol voor om kwaliteit te leveren en aan de wensen van onze opdrachtgevers te voldoen. We zijn actief in uiteenlopende deelmarkten zoals speciaal transport, containertransport, logistieke diensten, warehousing en horecadistributie. Ons doel is om verder te groeien, te innoveren en nieuwe activiteiten op te starten. Onze mensen zijn daarbij de basis. Met enthousiasme, aanpakken, collegialiteit, humor en standvastigheid bouwen we met elkaar iets moois op. 

op zoek naar jou

standplaats Deventer - werkgebied oost-nederland

chauffeurs
horecadistributie


Bolk verzorgt voor onze opdrachtgever vanuit Deventer de horecadistributie in Oost-Nederland. Met gekoelde bakwagens en citytrailer-combinaties worden in dagritten food en non-food artikelen en dranken geleverd aan horecabedrijven, verzorgingsinstellingen, bedrijfskantines en evenementen.
Je maakt deel uit van een hecht team chauffeurs en bijrijders, je krijgt de beschikking over nieuw en goed onderhouden materieel en je komt dagelijks bij enthousiaste klanten. Je bent de ambassadeur van onze opdrachtgever en van Bolk en dat maakt dit werk afwisselend, uitdagend, soms zwaar, maar altijd leuk. Bovendien biedt Bolk (door)groeimogelijkheden naar andere afdelingen.
Wij vragen rijbewijs C of CE met code 95, een representatieve uitstraling en goede contactuele eigenschappen. Wil jij werken in dit hechte team en iedere werkdag bijdragen aan de belevering van de horeca?
Dan kun je jouw schriftelijke sollicitatie o.v.v. chauffeur horecadistributie met CV per e-mail sturen naar

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

standplaats almelo

las- en
constructiewerker


Bolk  heeft een eigen moderne constructiewerkplaats waar onze opleggers gereviseerd en gemodificeerd worden, als ook onze hulpmiddelen voor exceptioneel transport worden geproduceerd.
We zoeken een zelfstandige medewerker welke kan lassen, slijpen, snijden, buigen, boren en knippen.
Je bent in het bezit van een lasdiploma MIG/MAG en TIG. Je bent vertrouwd met sterkteberekeningen en kunt constructietekeningen lezen. Je hebt enige kennis over hydrauliek en basiskennis electra. Bij voorkeur heb je affiniteit, of beter nog, ervaring met wegtransportmiddelen. Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een internationale organisatie van inmiddels meer dan 350 medewerkers. De organisatie kenmerkt zich door vakmensen die van aanpakken weten, maar bovenal heerst er een goede werksfeer. 

Hou je van lassen en de geur van metaal? Maak je graag iets moois van staven, platen of profielmateriaal? Wil je elke dag snel het resultaat van je werk zien? Informeer dan naar deze vacature en stuur jouw sollicitatie, voorzien van CV o.v.v. las- en constructiewerker naar 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

standplaats Deventer

stagiaire
procesanalist

De vanuit Deventer aangestuurde afdeling horecadistributie is groeiende. Daardoor nemen de administratieve taken evenals de behoefte aan accurate registraties in de verschillende softwaresystemen van de klant en Bolk toe. De uitdaging ligt in het optimaliseren van de administratieve processen, de communicatiesystemen en de communicatiestromen met de chauffeurs.
Om deze optimalisatie sneller en makkelijker te laten verlopen en beter inzichtelijk te krijgen hebben wij jou als enthousiaste, onderzoekende en zelfstandige stagiaire nodig. Met jouw frisse kijk op de zaak, gesteund door de opgedane kennis tijdens jouw opleiding, adviseer jij ons waar de kansen tot verbetering liggen.
Ben jij die 3e of 4e jaars HBO-student met een logistieke, dan wel bedrijfskundige achtergrond (Technische Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Logistiek Management) en heb je affiniteit met transport en logistiek? Reageer dan o.v.v. stagiaire procesanalist en vergezeld van jouw CV via

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

standplaats hengelo/ rotterdam

planner

De planningsafdelingen zijn een centrale spil in onze bedrijven en omdat we de containertransportplanning willen versterken zijn wij op zoek naar een transportplanner. Spreekt jou onze boodschap over hoe wij dagelijks samen de klus klaren aan, kun je zelfstandig beslissingen nemen en heb jij de vereiste ervaring als transportplanner? Je werkt grotendeels vanuit ons kantoor in Hengelo, maar zult ook regelmatig op locatie in Rotterdam met onze collega’s aldaar samenwerken. Wanneer nodig met een overnachting. Ben je bekend met diverse software systemen en platforms en de werkwijze in de Rotterdamse haven? Kun je vertrouwen op de inzet van jouw netwerk van containervervoerders en heb je enige ervaring met het vervoer van verschillende gevaarlijke stoffen?
Dan nodigen wij jou uit tot het sturen van een schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, o.v.v. ‘planner’ per e-mail. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

standplaats hengelo

oproep
chauffeurs

Met minimaal twee jaar ervaring met trekker oplegger. Het is voor jou geen probleem ’s nachts te werken en flexibel inzetbaar te zijn. Ervaring met containers is een pré en code 95 heb jij behaald. Deze functie kan zowel op fulltime als parttime basis ingevuld worden. 

Wanneer jouw interesse gewekt is nodigen wij jou uit tot het sturen van een schriftelijke sollicitatie o.v.v. oproepchauffeurs voorzien van CV, per e-mail

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Grensverleggend en veelzijdig

Kwaliteit zonder compromissen

Een hoge standaard

Een goede partner, sterke relaties