Werken bij Bolk

Wij zijn

Bolk is een prachtig bedrijf en volop in ontwikkeling. We gaan er elke dag samen vol voor om kwaliteit te leveren en aan de wensen van onze opdrachtgevers te voldoen. We zijn actief in uiteenlopende deelmarkten zoals speciaal transport, containertranspot, logistieke diensten, warehousing en horecadistributie. Ons doel is om verder te groeien, te innoveren en nieuwe activiteiten op te starten. Onze mensen zijn daarbij de basis. Met enthousiasme, aanpakken, collegialiteit, humor en standvastigheid bouwen we met elkaar iets moois op. 

op zoek naar jou

standplaats Deventer - werkgebied oost-nederland

chauffeur
horecadistributie


Bolk verzorgt voor onze opdrachtgever vanuit Deventer de horecadistributie in Oost-Nederland. Met gekoelde bakwagens en citytrailer-combinaties worden in dagritten food en non-food artikelen en dranken geleverd aan horecabedrijven, verzorgingsinstellingen, bedrijfskantines en evenementen. Je maakt deel uit van een hecht team chauffeurs en bijrijders, je krijgt de beschikking over nieuw en goed onderhouden materieel en je komt dagelijks bij enthousiaste klanten. Je bent de ambassadeur van onze opdrachtgever en van Bolk en dat maakt dit werk afwisselend, uitdagend, soms zwaar, maar altijd leuk. Bovendien biedt Bolk (door)groeimogelijkheden naar andere afdelingen. Wij vragen rijbewijs C of CE met code 95, een representatieve uitstraling en goede contactuele eigenschappen. Wil jij werken in dit hechte team en iedere werkdag bijdragen aan de belevering van de horeca? Dan kun je jouw schriftelijke sollicitatie o.v.v. chauffeur horecadistributie met CV per e-mail sturen naar

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

standplaats hengelo of rotterdam

container
chauffeurs

Ervaring in het handelen en transporteren van containers, zowel nationaal als internationaal, alsmede in het bezit zijn van een ADR diploma is een pré. Dit betreft fulltime functies. Wil jij vooraf een blik werpen op de dagelijkse werkzaamheden van onze container chauffeurs? Bekijk het filmpje!

Enthousiast geworden en wil jij samen met gedreven collega’s meewerken aan het stroomlijnen van deze transportactiviteiten?
Stuur dan jouw schriftelijke sollicitatie met CV o.v.v. container chauffeur per e-mail. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld..

standplaats rotterdam

planner

De planningsafdelingen zijn een centrale spil in onze bedrijven en omdat we de containertransportplanning willen versterken zijn wij op zoek naar een transportplanner. Spreekt jou onze boodschap over hoe wij dagelijks samen de klus klaren aan, kun je zelfstandig beslissingen nemen en heb jij de vereiste ervaring als transportplanner? Kun jij zelfstandig werken vanaf standplaats Rotterdam (Vondelingenplaat) met jouw collega’s en leidinggevende op afstand in Hengelo (O)? Ben je bekend met diverse software systemen en platforms en de werkwijze in de Rotterdamse haven? Kun je vertrouwen op de inzet van jouw netwerk van containervervoerders en heb je enige ervaring met het vervoer van verschillende gevaarlijke stoffen?
Dan nodigen wij jou uit tot het sturen van een schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, o.v.v. ‘planner’ per e-mail. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

standplaats hengelo

oproep
chauffeurs

Met minimaal twee jaar ervaring met trekker oplegger. Het is voor jou geen probleem ’s nachts te werken en flexibel inzetbaar te zijn. Ervaring met containers is een pré en code 95 heb jij behaald. Deze functie kan zowel op fulltime als parttime basis ingevuld worden. 

Wanneer jouw interesse gewekt is nodigen wij jou uit tot het sturen van een schriftelijke sollicitatie o.v.v. oproepchauffeurs voorzien van CV, per e-mail. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

standplaats almelo - werkgebied europa

transport
begeleider

De transportbegeleiders vormen samen met de chauffeurs een team om de exceptionele transporten uit te voeren. Wij vragen enige ervaring in de transport en logistiek. Je bent in het bezit van rijbewijs B en VCA certificering en bereid om een interne opleiding te volgen. Communicatie is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie, dus vooral goed Duits en daarnaast Engels spreken is een vereiste. Mocht je ook een woordje Frans spreken is dat een pré. Het is voor jou geen probleem om, afhankelijk van de projecten, meerdere weken aaneengesloten en ca. 12 á 15 weekenden per jaar onderweg te zijn.

Wanneer jouw interesse gewekt is nodigen wij jou uit tot het sturen van een schriftelijke sollicitatie o.v.v. transportbegeleider voorzien van CV, per e-mail. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Grensverleggend en veelzijdig

Kwaliteit zonder compromissen

Een hoge standaard

Een goede partner, sterke relaties