Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oostenrijk

UW EXPERT VOOR SPOT LOGISTICS, BREAKBULK EN PROJECT CARGO TUSSEN DE NOORDZEE EN ZWARTE ZEE.

Met het hoofdkantoor in Vöcklabruck (AT) en kantoren in Passau (DE), Istanbul (TR) en Cluj (RO) zijn onze medewerkers en partners ter plaatse beschikbaar. Wij zijn vertrouwd met de dagelijkse praktijk van onze markten, hebben een uitgebreid netwerk en werken klantgericht en zonder compromissen. Een optimale afhandeling van elke transportopdracht is ons hoofddoel.

Omdat de snelste transportroute niet altijd de beste is, stellen wij alles in het werk om voor uw kwetsbare lading de meest economische route te vinden: over de weg, via de binnenwateren of gecombineerd vervoer. In heel Europa, het Oosten en Midden Oosten, wereldwijd. Met gedegen kennis van de lokale wetgeving en het uitgebreide netwerk van partners combineert Bolk Transport Austria de eigen vloot met de flexibele mogelijkheden en oplossingen vanuit de andere Bolk-vestigingen.

BOLK TRANSPORT GMBH

Wartenburger Straße 1b/ Top15
AT – 4840 Vöcklabruck

T +43 (0)7672 30444-0

BTW nr ATU69472518Cluj

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN DE BINNENVAART MET BBRC SERVICE

Bolk Austria lanceerde de nieuwe dienst “BreakBulk River Cargo – BBRC” op het Rijn-Main-Donau kanaal. Door het aanbieden van regelmatige verbindingen tussen de Noordzee en de Zwarte Zee promoot Bolk Austria de Europese waterwegen als kosteneffectieve alternatieve transportroute voor BreakBulk, High&Heavy, RoRo en andere speciale project-cargo.

Bekijk de BBRC website met gedetailleerde informatie en video’s.

Wij zijn altijd geïnteresseerd om een vrijblijvend gesprek te voeren met gemotiveerde mensen.

Laat weten waarbij u onze hulp nodig heeft.
Bolk bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag